About Decorella

Om Decorella

För att möta efterfrågan på våra skräddarsydda lösningar, har vi 2014 etablerat ett eget varumärke ”Decorella” som vi vet kommer att vinna många hjärtan. Vi bakom Decorella har jobbat med inredning, dekoration och choklad sedan 2003. Sedan dess har Decorella varit på en unik resa som har utvecklats med åren. Vår hobby tillika intresse har succesivt växt till en brinnande passion.

Det finns tillfällen i livet som du vill göra extra speciella. Decorella hjälper dig att strö ett färgstarkt och personligt skimmer över dessa tillfällen. Med våra tematiska choklad dekorationer, fyllda av skräddarsydda detaljer, och andra gottesaker, blir varje tillfälle en fest för såväl öga som för mun. Vårt signum kännetecknas av kvalitativt handarbete gjord med perfektion.

Decorella har en stor passion för gåvor och högtider. Vi finns gärna tillhands när du vill stärka banden mellan dig och dina anställda, gäster eller vänner med en gåva. Våra anpassade goodiebags, högtids- och företagsgåvor har precis den där touchen som gör att mottagaren vet att det är du som ligger bakom omtanken.

“Det finns tillfällen i livet du vill göra extra speciella”

Let every occasion sparkle with imagination, creativity, personality and consideration. We listen, understand and exceed your expectations…

Om Diala

Jag är Diala, din alldeles egen fixare, chokladfantast och kreatör. Min största dröm är att tillsammans med dig, och utifrån dina önskemål, få göra dina ögonblick till minnen som glittrar genom livet.

Namnet ”Decorella” betyder ”Hennes Dekor” och härleds från de spanska orden ”Decor” (betyder Dekoration) samt ”Ella” (betyder Hon/Hennes).